С коя тема съм скаран? И аз знам кое ок ама не ми се дават пари искам просто малко по-ок да свирят!Според теб от къде да знам дали има кабели там или няма не съм карал само Алфи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тонколони за Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VersaceАз не искам усилватели!
Първоначално публикувано от VersaceАми имали си кабели до там или отделно трябва да се прекарват и можели да свирят 6 тонколониAlfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от VersaceС коя тема съм скаран? И аз знам кое ок ама не ми се дават пари искам просто малко по-ок да свирят!Според теб от къде да знам дали има кабели там или няма не съм карал само Алфи!
кабели има, тея 17ки по 50- 60 вата са от100лв нагоре за чифт, земи си пайнерки нема да сбъркаш за 60 70 80 лева и един плейър 4та 5та серия пайнер 4х50 вата MOSFET за без усилвател тва е истината за тея пари нищо не свири като пайнеро -личен опит156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Ами тия, които са във вратите нали са 17см искам тях да сменя мисля, че са сдухани!Аз съм с Blaupunkt dx-r52 Navigation максимална мощност 4х50 вата го дават!Няма ли горе-долу да изкарам добър звук с това и с такива колони за врати?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от VersaceАми тия, които са във вратите нали са 17см искам тях да сменя мисля, че са сдухани!Аз съм с Blaupunkt dx-r52 Navigation максимална мощност 4х50 вата го дават!Няма ли горе-долу да изкарам добър звук с това и с такива колони за врати?
Comment
-
Аз мисля да си купя ей тези Hertz DCX 165, цената е добра, Hertz си е Hertz. Но не съм сигурен дали ще паснат на вратите, на дълбочина са 68 mm. Нека някой от по-опитните да каже мнениеAlfa 156 1.8 TS, '99
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosАз съм си взел усилвателя + тубата + кабелите за 250лв. Сам си ги монтирах и сега ми е кеф. Ако има човек излишни 2000лв., може да напави каквото си иска в колата (говорим за озвучение).
от къде прекара кабела от акумулатора до багажника? става въпрос кабела за плюса на усилватела(ако ти е в багажника де)..и как го вкара вътре...аз гледах 3 часа от къде да го вкарам ама нещо ме напече жегата и се отказах...
ако си направил някакви снимки ще са ми много полезни..или поне да кажеш от къде е минал да стигне до усилвателяAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от yankoffАз мисля да си купя ей тези Hertz DCX 165, цената е добра, Hertz си е Hertz. Но не съм сигурен дали ще паснат на вратите, на дълбочина са 68 mm. Нека някой от по-опитните да каже мнениеAlfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kalojan
малко оффтопик..но по темата
от къде прекара кабела от акумулатора до багажника? става въпрос кабела за плюса на усилватела(ако ти е в багажника де)..и как го вкара вътре...аз гледах 3 часа от къде да го вкарам ама нещо ме напече жегата и се отказах...
ако си направил някакви снимки ще са ми много полезни..или поне да кажеш от къде е минал да стигне до усилвателя
точно под педалите (или по точно с/у тях) има едни гумени тапички буташ едната и излизаш зад двигателя.. и от там едо бушонче и хоп в акомулатора
Аиде успехhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от DiabL0Първоначално публикувано от kalojan
малко оффтопик..но по темата
ако си направил някакви снимки ще са ми много полезни..или поне да кажеш от къде е минал да стигне до усилвателя
точно под педалите (или по точно с/у тях) има едни гумени тапички буташ едната и излизаш зад двигателя.. и от там едо бушонче и хоп в акомулатора
Аиде успех
а и после кабела къде ти върви?
като слагах музиката в предишната ми кола(рено 19) в праговете имаше място да минат спокойно кабелите и захранване и за сигнал от цд...а на алфата ми се струва,че е "тесничко" там
само със сваляне на цд-то дали ще мога да прокарам кабела за сигнала от някъде
и последния въпрос..от къде си взе масата?
много питам ама не ми се ще да свалям разни неща от колата без да има смисъл от товаAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
Comment
-
ами... аз така на приказки малко трудно ще ти го обясня, ама има си място за всичко. Утре ако незабравя ще направя няколко снимки и ще ти покажа, че има няколко тънкости, като как да не си счупиш някой праг(като мен).
а масата я хванах в багажника, точно до лампичката навих един болтhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от kalojanПървоначално публикувано от botsosАз съм си взел усилвателя + тубата + кабелите за 250лв. Сам си ги монтирах и сега ми е кеф. Ако има човек излишни 2000лв., може да напави каквото си иска в колата (говорим за озвучение).
П.С. имам снимки на 156цата без задна седалка и там се вижда от къде минават кабелите. Ако мислиш, че ще ти помогне снимката - утре мога да я кача.
П.П.С. Успех с инсталирането на музиката.Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
благодаря много на всички, които ми помогнаха..и както казах ако имате снимки няма да са излишни...чакам почивните дни и се захващам с музиката, че така не се живееAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от kalojanблагодаря много на всички, които ми помогнаха..и както казах ако имате снимки няма да са излишни...чакам почивните дни и се захващам с музиката, че така не се живееAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
Comment
Comment